Suma – Brasiliansk Ginseng (Rio Amazon)

189.00 kr

Brasiliansk ginseng kallad Para toda som betyder ”för allt”

Slut i lager

Artikelnr: RTS1 Kategorier: , Tagg:

Beskrivning

Suma – Brasiliansk ginseng

Den svenska lagstiftningen förhindrar oss att säga något annat än att Suma är ett kosttillskott. Nedan presenteras generell information, studier och erfarenheter om Suma.

Suma är ett vedertaget namn på en stor regnskogs rot också kallad ”brasiliansk ginseng”. I Brasilien är det också kallad Para toda som betyder ”för allt”. I likhet med örter som asiatisk ginseng och Rhodiola, klassas Suma som en ”adaptogen” av naturmedicin, vilket innebär att det kan utöva en balanserande effekt på hela kroppen. Det är ofta använt för att underlätta avgiftning och för att behandla stress, trötthet och hormon störningar.

Suma rot är också mycket näringsrik – och innehåller 19 aminosyror samt höga halter av vitaminer och mineralämnen. Det har också en hög halt av germanium som tros stå för egenskaper som en oxygenator på cellulär nivå (vilket kan öka energi).

Roten är också en källa till många andra aktiva ämnen, inklusive tre viktiga växtsteroler Beta-Ecdysterone, betasitosterol och stigmasterol, Som tros ha östrogenliknande egenskaper och kan vara till nytta för dem som lider av hormonell obalans.

Rekommenderat intag: 2 till 4 kapslar per dag före maten

Innehåll: 60 kapslar 500mg. Rent pulver från Suma rot (Pfaffia paniculata) 500mg.

Kapsel: vegetabilisk cellulosa.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Suma – Brasiliansk Ginseng (Rio Amazon)”