Acai kapslar (Rio Amazon)

229.00 kr

Innehåller stora mängder vitaminer och mineraler samtidigt som den sänker kolesterol och ökar blodcirkulationen.

I lager

Artikelnr: L25 Kategorier: , , Tagg:

Beskrivning

Acai kapslar (Rio Amazon)

Acai kapslar 500 mg (Rio Amazon)

60 kapslar

Acai (açaí)
Acaifrukten är en mörklila frukt från Sydamerika.
det sydamerikanska palmträdet Acaizeiro.

Dagens samhälle med orolig miljö och stressade livsstil kräver att vi måste lägga till lite till vår kost som vi inte behövde tidigare.

Acai är ett speciellt bär eftersom det är så rikt på näringsämnen. Att äta acaibär dagligen är ett utmärkt sätt att se till så att man får i sig alla dem vitaminer och mineraler som man behöver. Acaibär innehåller vitaminerna B1, B2, B3, C och E vilka alla behövs för att hålla dig frisk och pigg. Bäret innehåller också relativt stora mängder järn, magnesium, kalcium och fosfor som kroppens celler behöver för att fungera som de ska. Eftersom acai innehåller en hel del fibrer som hjälper matsmältningssystemet så är det mycket mer givande för kroppen än att äta vitamintabletter.

Förutom vitaminer och mineraler är acaibär även rika på nyttiga fettsyror. Omega 9 är en enkelomättad fettsyra som finns i stora mängder i dessa bär och har en dokumenterad förmåga att sänka halterna av LDL-kolesterol i kroppen. Har man problem med höga kolesterolvärden och vill förbättra sin blodcirkulation är därför acaibär en högst lämplig superfruit att äta. Acai är också en av de bär som innehåller mest antioxidanter. Dessa ämnen neutraliserar fria radikaler och minskar därför risken för allvarliga cellskador i kroppen samt håller uppe kroppens skydd mot åldrande.

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Acai kapslar (Rio Amazon)”