SAN Ferment IMMUN

349.00 kr

I lager

Beskrivning

SAN Ferment IMMUN 60kaps

SAN Ferment IMMUN 60kaps
För att stärka immunsystemet i allmänhet.
De särskilda mänskliga bakteriefermenten (stammar) är ciliater av mänskligt ursprung och har dess unika egenskapen, att klara sig bättre i tarmen och fäster sig fast i tarmväggen (cellvägg) till skillnad från vissa stammar av animaliskt ursprung.
De har unika egenskaper att bevara och återställa tarmfloran när du tar antibiotika, neutraliserar de bakterier som orsakar magproblem, förbättra tandhälsa genom att eliminera bakterierna som är ansvariga för karies, liksom att hämma tillväxten av andra patogena organismer och minska pH i tarmarna.

Innehåll per kapsel: Lactobacillus gasseri 200mg, Lactobacillus rhamnosus 60mg, Fruktooligosackarider (FOS) 100mg (prebiotik). Andra ingredienser: Mikrokristallin cellulosa (E460) används både som förtjockningsmedel samt en kolhydrat uppbyggd av sockerarten glukos för att produkten tas upp snabbt och klara sig bättre i tarmen för bästa effekt. Klumpförebyggande medel: Magnesiumstearat (E572) och kiseldioxid (E551). Kapsel: Gelatin (fiskgelatin), titandioxid (E171). Produkten är laktosfri.