ProBion Daily

249.00 kr

Slut i lager

Artikelnr: M05 Kategorier: , Taggar: ,

Beskrivning

ProBion Daily 150 tabl

ProBion daily är en tablett med unik hållbarhet. Tabletten har en reglerad upplösning, varvid bakterierna exponeras kontinuerligt längre ned i tunntarm och tjocktarm.

Innehåll: levande mjölksyrakulturer 6 miljarder bakterier/tablett av Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus och Bifidobacterium lactis samt inulin, xanthan och vegetabilisk magnesiumstearat RSPO.
ProBion daily är fri från mjölksocker. Mjölksyrabakterierna är odlade utan tillsats av mjölk eller soja.

Inulin

Inulin består av frukto-oligosackarider/FOS och -polysackarider/FPS. Dessa metaboliska kostfibrer extraheras ur roten Cichorium intybus. Inulin fungerar som föda åt de nyttiga bakterierna i tarmen och stimulerar deras tillväxt.

Xanthan

Xanthan är ett slembildande ämne som skyddar bakterierna från angrepp av gallsyror och magsyror, vilket gör att de kan fungera mer effektivt. Xanthan framställs genom bakteriell fermentation av kolhydrater.

Unik Kvalitetssäkring/standard
Analyser utförs med flödescytometri av oberoende laboratorier. Normalt är det ungefär 80 % levande och oskadade bakterier kvar 24 månader efter produktion vid förvaring i rumstemperatur, med en garanti på över 50 % levande bakterier.

Dosering
Börja med 1 tablett/dag. Öka om så önskas till 1-2 tabletter 2 ggr dagligen. ProBion daily tillförs bäst i samband med måltid.

ProBion daily kan förvaras i rumstemperatur eller i kyl upp till 24 månader.
Bör inte utsättas för värme eller fukt.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “ProBion Daily”