VÄLKOMMEN TILL NYA ALTERNATIVHALSA.SE


Välkommen till nya www.alternativhalsa.se. Vi har förnyat designen på sidan och utökat sortimentet. Vi har lagt in nya betalslösningar och även certifierat oss via GEO trust, mera nyheter kommer snart så håll utkik.

 

Holistic Horizons Tarmreningsprogram

Programmet består av framförallt två produkter: ett pulver och en tablett. Där tabletten löser upp gamla avlagringar och pulvret hjälper till att föra ut dem. Tillsammans stimulerar det också tarmfloran.

 

Biomer MSM

Biomer är ett potent komplex för att stödja kroppens egna nedbrytningsprocesser. Den har utformats av ledande ekologi-forskare och innerhåller en synergisk blandning av noga utvalda råvaror.

 

Neem Kapslar

Innerhåller Neem Pulver från Neem bladen i vegatabiliska kapslar. Neem kapslar har traditionellt använts för att bota många sjukdomar och störningar. Det har använts i traditionell ayurvedisk medicin.

Neem (kapslar) anses vara effektivt vid en överväxt av swamp i tarmen som därigenom drabbar även slemhinnorna. Modern laboratorieforskning har testat Neem på 14 olika svampsorter bl.a. candida. Resultatet var positivt eftersom Neem (kapslar) visade sig vara effektivt som svampförstörare utan att inverka negativt på de nyttiga tarmbakterierna.

Välkommen till nya www.alternativhalsa.se