GINESIS HÅR- OCH HUDVÅRDSSERIE – HELT FRI FRÅN SKADLIGA KEMIKALIER!

Ginesis-serien tillverkas i Florence, Alabama i USA och är helt igenom naturprodukter, som hämtat sina beståndsdelar från ett stort antal av naturens egna oljor och extrakt.
Ginesis produkter är fria från skadliga kemikalier, som t ex sodium laureth sulfat, sodium lauryl sulfat och propylenglykol – billiga men skadliga – industriella bulkkemikalier som förekommer i praktisk taget alla schampo och balsam som säljs på den svenska marknaden. Kemikalier som i många fall klassas som cancerogena och som faktiskt används för av-isning av flygplansvingar (!) där mycket stora säkerhetsföreskrifter råder för flygplatspersonalen.
Ingredienserna i alla Ginesis Schampo och Balsam blev Kosher certifierade 1996 (OU-Orthodox Union-Kosher certification). Det är ytterligare en garanti för att de inte innehåller syntetiska kemikalier, att de är äkta. Ginesis schampo och balsam är de enda produkterna på marknaden som fått detta certifikat.
Ginesis produkter används för att motverka håravfall, klåda, mjäll, fett & torrt hår och hårbotten, missfärgning m.m.

Ginesis positiva effekter är väldokumenterade i USA och sedan många år också i Sverige. Vi kan bara konstatera konstatera att responsen ifrån alla nöjda kunder överträffat alla våra förväntningar.

Ginesis produkter är genom sin unika formula naturligt skyddade mot bakterieangrepp och nedbrytning. Det ger en hållbarhet på mer än 30 månader, oavsett när produkten öppnas. För säkerhets skull är produkterna ändå märkta med 6 månaders hållbarhet efter öppnande.