Rio Rosa Mosqueta Vildrosnyponolja

298.00 kr

100% Naturlig vildrosnyponolja. Hjälper till att hålla huden skyddad och mjuk.

Nollställ
Artikelnr: RO1 Kategorier: , Tagg:

Beskrivning

Rosa Mosqueta olja

50 ml vildrosnyponolja

Vetenskaplig forskning om dess egenskaper har lett till en bred användning av olja för behandling av ärr och andra skador på huden, och det används ofta i kosmetika syftar till att bekämpa rynkor, bristningar och andra ålderstecken på huden.Rio Rosa Mosqueta olja pressas från vildrosnypon som växer i de chilenska Anderna – Rosa affines rubiginosa, allmänt känd som Rosa Mosqueta. Sydamerikanska kvinnor har använt Rosa Mosqueta i hundratals år som en skönhetsolja.

Rosa Mosqueta nypon innehåller en extremt hög koncentration av essentiella fettsyror (främst omega 3 & 6 fetter), och oljan är högre i Gamma linolsyra (GLA) än jättenattljusolja, Gurkörtsolja eller svartavinbärfröolja.Rosa Mosqueta innehåller också trans-retinoinsyra – en naturligt förekommande förening relaterade till vitamin A som också är en del av förklaringen till Rosa Mosqueta s effektivitet vid behandling av skadad hud.

Innehåller Ren Rosa Mosqueta (Rosa aff. Rubiginosa) Nypon olja.

Användning:

Applicera 1 eller 2 droppar av oljan på det drabbade området. Massera in i huden med fingertopparna, med hjälp av små roterande rörelser. Upprepa 2-3 gånger per dag. Undvik att få olja i ögonen – om detta händer skölj med kallt vatten.

Innan du använder oljan på känslig hud, eller på barn, pröva först en droppe olja på baksidan av handen och låt verka i 24 timmar.

Mer information

Storlek

,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Rio Rosa Mosqueta Vildrosnyponolja”