Rio Rosa Mosqueta Body Butter

249.00 kr

100% Naturlig vildrosnyponolja. Hjälper till att hålla huden skyddad och mjuk.

Slut i lager

Artikelnr: RO2 Kategorier: , Tagg:

Beskrivning

Rio Rosa Mosqueta Body Butter

200g

Rio Rosa Mosqueta olja pressas från vildrosnypon som växer i de chilenska Anderna – Rosa affines rubiginosa, allmänt känd som Rosa Mosqueta.

Sydamerikanska kvinnor har använt Rosa Mosqueta i hundratals år som en skönhetsolja – men vetenskaplig forskning om dess egenskaper har lett till en bred användning av olja för behandling av ärr och andra skador på huden, och det används ofta i kosmetika syftar till att bekämpa rynkor, bristningar och andra ålderstecken på huden.

Rosa Mosqueta nypon innehåller en extremt hög koncentration av essentiella fettsyror (främst omega 3 & 6 fetter), och oljan är högre i Gamma linolsyra (GLA) än jättenattljusolja, Gurkörtsolja eller svartavinbärfröolja.

Rosa Mosqueta innehåller också trans-retinoinsyra – en naturligt förekommande förening relaterade till vitamin A som också är en del av förklaringen till Rosa Mosqueta s effektivitet vid behandling av skadad hud.

Innehåller Ren Rosa Mosqueta (Rosa aff. Rubiginosa) Nypon olja.

Användning:

Applicera 1 eller 2 droppar av oljan på det drabbade området. Massera in i huden med fingertopparna, med hjälp av små roterande rörelser. Upprepa 2-3 gånger per dag. Undvik att få olja i ögonen – om detta händer skölj med kallt vatten.

Innan du använder oljan på känslig hud, eller på barn, pröva först en droppe olja på baksidan av handen och låt verka i 24 timmar.

Mer information

Storlek

,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Rio Rosa Mosqueta Body Butter”