Maca 500mg (Rio Amazon)

279.00 kr

Roten för kvinnor och män från det Peruanska höglandet, kapslar.

I lager

Artikelnr: RH24 Kategorier: , , Tagg:

Beskrivning

Maca kapslar (Rio Amazon)

90 kapslar á 500mg

Ända sedan spanjorerna kom i kontakt med Inkariket finns användningen av Maca roten dokumenterad. Indianerna hade då känt till rotens vitaliserande och kraftfulla egenskaper i många generationer. Indianska kvinnor använde och använder den än idag för att hålla sig friska och starka, genom livets alla skeden, när hormonförändringar är som mest påtagliga såsom inför menstruationer, efter barnafödande och amning och under klimakteriet.
Maca anses särskilt vitaliserande för körtelsystemet som producerar de hormoner som kroppen behöver för att vara i balans. Maca kan därför vara verksamt för kvinnor som lider av PMS och klimakteriebesvär. Om Maca har den stärkande och balanserande effekten på körtelsystemet, som den påstås ha, kan den inverka gynnsamt även vid depressioner, utmattning och vid stress som orsakats av obalanser i körtlarnas hormonsekretion.

Maca anses vara mycket stärkande för den sexuella lusten och energin hos både män och kvinnor. I USA, där den säljs som naturmedel, kallas den även för; den peruanska viagran.
Rekommenderad dagsdos 1-2 kapslar

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Maca 500mg (Rio Amazon)”