Hajbrosk 500mg 180 kap

399.00 kr

Endast 1 kvar i lager

Artikelnr: 9958 Kategori: Tagg:

Beskrivning

Hajbrosk 500mg 180 kap

Hajbrosk 500mg

Hajbrosk är protein / mukopolysackarid komplex, som ligger till grund för hajens flexibla skelettet. Det är en typ av bindväv som består av celler och en seg, böjlig matris tillverkad av kollagen, protein och socker.

Hajbrosk har undersökts under många år som behandlingar för cancer, psoriasis, och ett antal andra medicinska tillstånd. Laboratorie- och djurstudier har visat att ämnen i hajbrosk kan minska inflammation i samband med artrit (inklusive reumatoid artrit), stimulera immunförsvaret, och lindra smärta.

Preliminära uppgifter tyder på att extrakt av hajbrosk kan minska inflammation från psoriasis (en hudsjukdom som visas som upphöjda, röd-rosa områden som täcks med silverglänsande fjäll och röda gränser).

Dessutom har två komponenter i brosk, glukosamin och kondroitin har visat sig minska smärta, förbättra rörelseomfång, minska svullnad, förbättra gånghastighet, och bromsa utvecklingen av artros. Dessutom, trots brist på betydande vetenskapliga bevis, hajbrosk har allmänt tippad som en behandling för cancer.

Aktiva ingredienser: Hajbrosk Pulver 100%
Funktioner och fördelar: Hjälp förbättra gemensamma rörelser och smörj lederna. Hjälper till att förhindra benskörhet. Hjälper vitalisera huden.
Kontraindikationer och försiktighetsåtgärder: Inte lämplig för barn under 12 år. Inte lämplig för gravida eller ammande kvinnor.
Riktning för användning

Vuxna tar 1 kapsel två gånger dagligen med vatten.
Förvaras vid högst 30 ° C på en sval och torr plats. Hålla sig borta från solljus.