Rea!

Guarana pulver

109.00 kr 99.00 kr

Guarana Pulver för att öka energieffektiviteten och motverka trötthet.

Endast 1 kvar i lager

Artikelnr: GRP1 Kategorier: , Tagg:

Beskrivning

Guarana pulver

Den svenska lagstiftningen förhindrar oss att säga något annat än att Guarana är ett kosttillskott. Nedan presenteras generell information, studier och erfarenheter om Guarana.

Rio Amazon Guarana (Paullinia cupana) innehåller ett komplex av naturlig stimulantia som utsöndras under flera timmar. Uppfriskande och vitaliserande för kroppen och själen, Guarana är perfekt i förebyggande syfte för dem med en krävande dag.

Guarana är en krypande buske som hör hemma i Amazonas regnskog den ger grupper av små lysande röda frukter, som har använts av infödda stammar i århundraden för att öka energieffektiviteten och motverka trötthet, och dessutom för att bidra till att förbättra koncentrationen och hålla fokus.
I
dealisk för vegetarianer och veganer.

Guarana innehåller naturligt förekommande koffein.

Guaraná pulver är idealisk för användning i smoothies. Alternativt kan det blandas med juice eller vatten – se användning anvisningarna nedan.

Rio Trading använder endast den högsta kvaliteten på Guarana frö från brasilianska Amazonas beredd med traditionella torkningsmetoder.

Föreslagen användning: Lös mellan ½ – 1 tesked pulver till fruktjuice eller vatten och rör om väl. Upprepad dos vid behov.

Innehåller 50g Rent Guarana (Paullinia cupana) pulver, finmalet.
Allergener: inga

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Guarana pulver”

E-postadressen publiceras inte.

ett + 11 =