Ämnen att se upp med i livsmedel

Ämnen att se upp med i livsmedel Akrylamid – Giftigt, cancerframkallande kemikalie som bildas i livsmedel när kolhydrater utsätts för hög värme (bakning, stekning, grillning, frisering). De är närvarande i allt från bröd, skorpor till chips, och eftersom de inte är avsiktliga ingredienser, så finns inte akrylamid med i innehållsförteckningen. Aspartam – Kemisk sötningsmedel som […]

Influensa-support

Följande har visat sig ge bra resultat vid influensa: Stabiliserat syre – (Oxypro) Nanoniserat silver – (Molecula_Silver i nanoform) D-vitamin – (Vitamin D3) Olivoljebladsextrakt och grapefruktkärnextrakt. – (D-Lenolate, Citricidal) Proteinspjälkande enzymer för att minska den systemiska inflammationen, särskilt i lungvävnaden. – (Digest Aid, Optimal Enzymes & HCL) Bra örter vid virussjukdom är vitlök, lök, ingefära, […]

Aminosyror, Fettsyror, Enzymer

Aminosyrorna är proteinernas byggstenar. Omega 3 fettsyror bidrar till att hålla hjärtat friskt, förbättrar hudens motståndskraft, kan bidra till att hålla lungornas och tarmarnas slemhinneceller friska. Fiskoljorna kan bidra till att sänka kolestrol-nivåerna och reducera risken för blodproppar, som del i en diet för låg kolesterolhalt. Co Q10förbättrar hjärtats förmåga att utnyttja syre och har […]